Αρχική ΑΕΛ Μια κακή και άτυχη ΑΕΛ, έχασε με 0-1 από μια κακή και...

Μια κακή και άτυχη ΑΕΛ, έχασε με 0-1 από μια κακή και τυχερή ΑΕΚ, γενέθλια με ήττα στην έδρα της, ο Χριστοφόρου είδε βελτίωση

Μετά από μια ακόμη κακιά εως μέτρια εμφάνιση η ΑΕΛ έχασε από την επίσης κακιά και χειρότερη από την Λεμεσιανή ομάδα στο αποψινό παιγνίδι ΑΕΚ με 0-1, σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο στάδιο.

Το σκορ διαμορφώθηκε μετά από τυχερό γκολ που πέτυχε στο 26′ ο Τομάς, μετά από ασταθή απόκρουση του Σκοβρόν, ενώ η ΑΕΛ είχε δυο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, στο 12′ με τον Σέμα και στο 70′ με τον Κουντατό.

Στο Α΄μέρος η ΑΕΛ ξεκίνησε δυνατά και είχε την υπεροχή χωρίς όμως να καταφέρνει να κάνει κάτι ουσιαστικό πέραν της φάσης του δοκαριού. Αντίθετα η ΑΕΚ χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με την ΑΕΛ από το σημείο αυτό να τα δείχνει χαμένα.

Στο Β΄μέρος η Λεμεσιανή ομάδα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο σε ένα πολύ κακό παιγνίδι το οποίο δεν είχε πολλές ή μάλλον ελάχιστες φάσεις και με κύριο χαρακτηριστικό του στην επανάληψη την καθυστέρηση των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Δηλώσεις Χριστοφόρου:“Πριν τον αγώνα θέλαμε τους βαθμούς και καλή απόδοση. Δυστυχώς είχαμε μόνο την καλή απόδοση. Σήμερα ήταν η μέρα των 85χρονων και η πρώτη μέρα που είχαμε τον κόσμο μας. Από την άλλη με τέτοια απόδοση που ήταν η καλύτερη φετινή απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι δύσκολο να την καταβάλεις. Είμαι πεισμωμένος για την συνέχεια, η βελτίωση είναι μεγάλη από εβδομάδα σε εβδομάδα. Με τον κόσμο και την διοίκηση να μας στηρίζουν βλέπουμε την συνέχεια θετικά”.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΕΛ: Σκόβρον, Αϊρόσα, Σαμπού, Φέλτσερ (66’Νιαγκ), Κουταντιέρ, Σέμα (78’Σταύρου), Μέσκα,  Ελευθερίου, Αντράντε, Σοάρες, Σαρδινέρο.

ΑΕΚ: Τόνιο, Μαρσίνιακ, Σεράν, Καταλά, Ορτίθ, Αλβες (68’Κάντε), Τομάς, Μπόλιεβιτς, Λαμπάν, Εγγλέζου (62’Τετέ), Μοντέιρο (83’Μιντίκκης).

 …