Αρχική Τελευταία Νέα Ζεύγος… υπεράνω υποψίας σε ρόλο μεγαλεμπόρων ναρκωτικών στη Λεμεσό

Ζεύγος… υπεράνω υποψίας σε ρόλο μεγαλεμπόρων ναρκωτικών στη Λεμεσό

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκαν σε αυτοκίνητο, αλλά και στην κατοικία ζεύγους στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 33χρονος χθες το απόγευμα στο χωριό Πύργος Λεμεσού.
 
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών  αξιολογούσε πληροφορία ότι ο άνδρας κατευθυνόταν προς συγκεκριμένο προορισμό με σκοπό να παραδώσει ποσότητα ναρκωτικών.
 
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκαν τρία κιλά κάνναβης σε νάιλον συσκευασίες. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 33χρονου Ελληνοκύπριου, κατά την οποία εντοπίστηκε ακόμη ένα κιλό κάνναβης.
Κατά την άφιξη των αστυνομικών στην κατοικία η 36χρονη σύζυγος του Ελληνοκύπριου επιχείρησε να κρύψει τα ναρκωτικά πετώντας τη σακούλα στην ταράτσα αλλά έγινε αντιληπτή από τα μέλη της Δύναμης.
 
Το ζεύγος, που δεν απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία, συνελήφθη και θα οδηγηθεί αργότερα σήμερα στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης.
 
Ανακρινόμενος ο 33χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ η σύζυγός του αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών.