Αρχική Φούρπος Θέλει τους κουμπάρους του, όχι ξένους!

Θέλει τους κουμπάρους του, όχι ξένους!

Κάθετα εναντίον στο ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών στο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, είναι το σωματείο της ΕΘΑ, κάτι που επισήμανε με δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Πανίκος Κωνσταντίνου.Σημειώνουμε ότι χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΚ με τους προέδρους των σωματείων Α΄ κατηγορίας, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα…

Παραθέτουμε απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου στον SuperΣΠΟΡ FM: «Χθες έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος για διάφορα θέματα που αφορούν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα, ξεκινώντας από τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τη στάση της ΑΕΛ. Η στάση της ΑΕΛ επικρίθηκε σχεδόν από όλα τα σωματεία, αλλά αυτό είναι θέμα της Λεμεσιανής ομάδας και το σεβόμαστε.

Τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κάθοδο ξένων διαιτητών, μείωσης ξένων καλαθοσφαιριστών και αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος. Αναφορικά με το θέμα των ξένων διαιτητών, θέσαμε κάποιες αντιρρήσεις επειδή σεβόμαστε τους Κύπριους διαιτητές, ενώ θέσαμε και ορισμένα σοβαρά θέματα που προέκυψαν τις προηγούμενες φορές που εφαρμόστηκε αυτό το μέτρο, επειδή έμειναν αρκετές υποψίες πάνω τους.

Εμείς επειδή θέλουμε να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εκφράσαμε την αντίθεση μας, όμως αυτοί που θα πάρουν τις αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα, είναι η επιτροπή διαιτησίας και το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας».

Λέτε να είναι τυχαίο που οι διαιτητές ευνοούν την ΕΘΑ; Λέτε να είναι τυχαίο που ο κ.Κωνσταντίνου, έχει κουμπαριές με διαιτητές;

Ο φούρπΟς…