Αρχική Φούρπος Το εύηχο ΜπεμπεΝτεντε και ο Μπαγκούρα

Το εύηχο ΜπεμπεΝτεντε και ο Μπαγκούρα

Όταν το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΛ έκλεισε πρώτα τον Ντεντέ και μετά τον Μπεμπέ, όλοι μιλούσαμε για τον ΜπεμπεΝτεντε που θα κρατούσε το κέντρο της ΑΕΛ και θα οδηγούσε την ΑΕΛ ψηλά. Βλέπετε το ΜπεμπεΝτεντε ήταν πολύ εύηχο και εύκολα έβγαζε τίτλους στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ιστοσελίδων κλπ.

Κι΄όμως ο ΜπεμπεΝτεντε αποδεικνύεται ο αδύναμος κρίκος, στην εκπληκτική πορεία της ομάδας της πόλης μας. Η ΑΕΛ πονάει στην μεσαία γραμμή και θα τρελαθούμε, γιατί δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση, εκεί, για να ενισχυθεί. Γιατί ούτε στην επίθεση, αλλά ούτε βεβαίως και στην άμυνα, δεν είναι η μεγάλη τρύπα. Αυτή είναι στην ΜπεμπεΝτεντε γραμμή.

Όσο για το Μπαγκουράκι. Όταν ακούσαμε για το ατύχημα στην ζούγκλα και μετά για το νοσοκομείο της τάδε πόλης της Αφρικής, είπαμε τότε, “κρίμα ήταν καλό παικτούι ο μιτσής”. Για να είμαστε ειλικρινής, ακούγοντας για περόνη, σπασμένο πόδι και πλατίνες, τον είχαμε σχεδόν ξεγράψει. Μα ο Μπαγκούρα επέστρεψε, δριμύτερος και δυνατός. Μπράβο στο παιδί.

Καλές νίκες στο κύπελλο και καλό καρναβάλι. Και επειδή θέλω να το πω, οι φωστήρες των Μ.Μ.Ε. που είδαν πέναλτυ στο φάτσιμα της μπάλας στο χέρι του Ντόσσα, δεν καταλάβουν. Ας μην κάνουν λοιπόν τους ειδήμονες. ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ΑΡΗΣ, μπορούν. 

ο φούρπΟς…