Αρχική Τελευταία Νέα Κλείνει με πάρτυ το γνωστό μπαρ (in)theory, το πρώτο που λειτούργησε στη...

Κλείνει με πάρτυ το γνωστό μπαρ (in)theory, το πρώτο που λειτούργησε στη Πλατεία Σαριπόλου

Με ένα πάρτυ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, κλείνει το πρώτο μπαρ που λειτούργησε πριν από 4,5 χρόνια στη Πλατεία Σαριπόλου. Ήταν θα λέγαμε η απαρχή στο να καταστεί η περιοχή σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Ένα όμως σημείο αναφοράς το οποίο όχι απλά δεν στηρίκτηκε από την δημοτική αρχή αλλά θα λέγαμε ότι κυνηγήθηκε και είναι γνωστό ότι πολλά από τα μαγαζιά στη περιοχή αντιμετωπίζουν για τον λόγο αυτό πάρα πολλά προβλήματα.

Είναι κάτι που θα πρέπει να δει και να εξετάσει άμεσα το νεο δημοτικό συμβούλιο έτσι που ο χώρος να αναγεννηθεί και να λειτουργεί σαν σημείο αναφοράς για την πόλη μας όλο το 24ώρο. Πολλά μπορούν να γίνουν φτάνει να υπάρχει στόχος.

Η πέργολα στο μέσο της Πλατείας θα πρέπει να ξηλωθεί, αυτή είναι η άποψη μας εδώ και καιρό έτσι που η Πλατεία να ανοίξει και να γίνει μια πραγματική πλατεία και όχι μόνο στο όνομα και βεβαίως να αξιοποιηθεί επιτέλους το κτήριο της αγοράς.

Διαβάστε τι γράφει το (in)theory για το αποχαιρετiστήριο πάρτυ:«Our moto at (in)theory bar has always been “we love what we do”. We truly LOVED serving you amazing cocktails, delicious tapas, and the best gluvine in town ? But the time has come to move on, to raise our glass to an amazing four and a half years. Some of you only knew us in the beginning, others stuck with us till the end. Please join us on Saturday January 7th and wish us well. Party starts at 18:00

Thanks a lot (in)theroy team»….