Αρχική Τελευταία Νέα Κλοπή €76.000 ευρώ σε αντικείμενα από οικία – Χειροπέδες σε ένα ύποπτο

Κλοπή €76.000 ευρώ σε αντικείμενα από οικία – Χειροπέδες σε ένα ύποπτο

Σύλληψη 29χρονου υπόπτου σχετικά με υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής περιουσίας. Ο 29χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 28 Απριλίου, το μεσημέρι, σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στη Λευκωσία. Σύμφωνα με την καταγγελία της ενοίκου, από το διαμέρισμα της κλάπηκαν χρυσαφικά, ρουχισμός, και συσκευές, συνολικής αξίας 76,851 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λευκωσίας, διενήργησαν χθες επιχείρηση ελέγχου υπόπτων προσώπων, στην περιοχή της διάρρηξης. Γύρω στις 7.00 το βράδυ, εντόπισαν τον 29χρονο να κινείται ύποπτα πεζός στην περιοχή και τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο αυτοκίνητο του 29χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα κινητό τηλέφωνο, που στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως μέρος της περιουσίας που κλάπηκε κατά την υπό διερεύνηση διάρρηξη.

Αφού για την κατοχή του κινητού τηλεφώνου ο 29χρονος ύποπτος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύληλψη του για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ αφού διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος, υπήκοος τρίτης χώρας, βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο, προχώρησαν στη σύλληψη του και για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά.