Αρχική ΑΕΛ Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, γύρισε νωρίς το παιγνίδι, πιέστηκε στο τέλος...

Μεγάλη νίκη για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, γύρισε νωρίς το παιγνίδι, πιέστηκε στο τέλος αλλά κέρδισε με 2-1 τον ΕΡΜΗ

Μεγάλη νίκη σε βάρος του ΕΡΜΗ με 2-1 σε αγώνα που έγινε πριν από λίγο στο στάδιο Αμμόχωστος πέτυχε η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανεβαίνοντας έτσι στον βαθμολογικό πίνακα σε απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή.

Το παιγνίδι ξεκίνησε με τον ΕΡΜΗ να σκοράρει μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ντίξον. Η Λεμεσιανή ομάδα αντέδρασε νωρίς και γύρισε το παιγνίδι με τον Μαγκλίτσα να ισοφαρίζει στο 16′ ενώ ο Ντα Σίλβα με κτύπημα πέναλτυ στο 24′ έκανε το 1-2.

Στον Β΄μέρος ο ΕΡΜΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας και ιδιαίτερα στο τελευταίο μισάωρο προσπάθησε να πιέσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του στην εκπνοή όταν στο 90 ο Μαγιέλε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Βάλε.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΕΡΜΗΣ (Ν. Παναγιώτου): Στυλιανού, Ν’Ντονγκ, Ντε Πίνα, Σίργκι, Βασιλόγιαννης (80’ Μαγιέλε), Ροσάδο, Γουίκς (74’ Γιαγκουδάκης), Κεϊτά, Μ. Χριστοφή, Μουσταφά (59’ Γκονζάλες), ΝτίξονΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Π. Εμάνουελ): Βάλε, Πέδρο, Χάιμε, Φρέιρε, Ελίζιο, Μακρίδης, Σλάβτσεφ, Στογιάνοβιτς (86’ Παπουλής), Ντα Σίλβα, Βασιλείου (90+2’ Γουίλερ), Μάγκλιτσα (63’ Γκίε)…