Αρχική ΑΕΛ Μια μεταγραφή δική του Ντούσαν, ο σέντερ φορ του Χάβου, ο Ουκρανός...

Μια μεταγραφή δική του Ντούσαν, ο σέντερ φορ του Χάβου, ο Ουκρανός των προέδρων κι΄ο Ντόσσα

Μια μεταγραφή δική του ψήνει σύμφωνα με πληροφορίες μας ο μόλις προχθές νεοπροσληφθείς στην θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ. Όπως μαθαίνουμε πρόκειται για ομόγλωσσο του ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σαν πλάγιος επιθετικός, γνωρίζει το πρωτάθλημα μας και η πορεία του ήταν φθίνουσα σε συμμετοχές τα τελευταία δυο χρόνια.

Την ίδια ώρα και συγκεντρώνοντας όλα όσα μαθαίνουμε για το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ, ο Μάκης Χάβος θα είναι αυτός που θα επιλέξει τον κέντρικό κυνηγό για τον οποίο δεν προκύπτει καμμιά πληροφορία πλην του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν κατά πάσα πιθανότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τις άλλες δυο μεταγραφές το θέμα του Ντόσσα Τζούνιορ παραμένει συνεχώς στο προσκήνιο, ο ποδοσφαιριστής θέλει να έλθει στην ΑΕΛ, έχει ομως ακριβό συμβόλαιο στην Τουρκία με την ομάδα του να δείχνει προς το παρών ότι δεν θα τον παραχωρήσει τουλάχιστον όπως λέμε, με ευνοικούς όρους.

Για την θέση του μέσου έχει ήδη διαρρεύσει το όνομα του 22χρονου Ουκρανού, Σεφτσένκο για τον οποίο η ΑΕΛ έχει ήδη προσεγγίσει με σχετική πρόταση την ομάδα του, Δυναμό Κιέβου. Είναι γνωστές οι σχέσεις του προέδρου της ΑΕΛ με την Ουκρανία ενώ για την περίπτωση αυτή φαίνεται να σπρώχνει και πρώην πρόεδρος….