Αρχική Φούρπος Να μου το θυμηθείτε ότι θα εξελιχθεί σε μια σπουδαία διοργάνωση με...

Να μου το θυμηθείτε ότι θα εξελιχθεί σε μια σπουδαία διοργάνωση με διεθνή εμβέλεια, θυμήθηκα τον 1ο Μαραθώνιο

Το τριήμερο, Παρασκευή-Κυριακή, που μας πέρασε είχαμε για πρώτη φορά ένα ξεχωριστό event, ανάμεσα στα πολλά event που είχαμε τις μέρες αυτές στην Λεμεσό μας.

Είχαμε το 1ο Limassol 3on3 basketball tournament, δηλαδή ένα τουρνουά καλαθόσφαιρας 3Χ3, σε έναν πολύ ξεχωριστό χώρο, στην αποβάθρα του Πάρκου της Επίχωσης.

Εκεί στην Προκυμαία, στον Μώλο, πως τελοσπάντων λένε το υπέροχο αυτό πάρκο, εκεί μαζεύτηκαν δεκάδες άνθρωποι οι οποίοι για τρείς μέρες ήταν χαρούμενοι και χαμογελαστοί.

Ήταν μια διοργάνωση από νεαρά παιδιά τα οποία έδωσαν όλη τους την ενέργεια και χωρίς να αφήνουν τίποτα στην τύχη κέρδισαν τις εντυπώσεις και η Λεμεσός κέρδισε μαζί τους.

Για να είμαι ειλικρινής πραγματικά σε κάποια στιγμή του τριημέρου κάπου χάθηκα κι΄άρχισα να ονειροπωλώ. Πήγα δέκα χρόνια πίσω σε μια βροχερή μέρα, αν θυμάμε ήταν Φεβράρης.

Τότε εκεί μπροστά από το ΓΣΟ ξεκινούσε ο 1ος Μαραθώνιος Δρόμος Λεμεσού με περίπου καμμιά 100αριά τότε αθλητές, ενώ στην περσινή διοργάνωση είχαμε περίπου 10000 δρομείς.

Σας λέω λοιπόν ότι στο όνειρο που είδα ενώ καθόμουνα στην κερκίδα το περασμένο Σάββατο, ήταν ότι η διοργάνωση αυτή θα ξεπεράσει κατά πολύ τον διεθνή μαραθώνιο.

Κι΄αν ο Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Λεμεσού είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που γίνεται κάθε χρόνο στην Κύπρο, το Limassol 3×3, να με θυμηθείτε, θα είναι το πιο εντυπωσιακό.

Μπράβο πρώτα και πάνω απ΄όλα στους διοργανωτές. Στα νεαρά παιδιά που έδωσαν κάτι ξεχωριστό στην πόλη που ζουν και είμαι σίγουρος ότι και πολυ αγαπούν.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που δούλεψαν με τόσο κέφι, σ΄αυτούς τους νεαρούς με τα μαυροσάκουλα που δεν άφηναν τίποτα να πέσει χαμέ και βεβαίως στους χορηγούς.

Θα πρέπει όμως να σταθούμε και να πούμε τα μπράβο μας και στον Δήμο Λεμεσού ο οποίος εμπιστεύθηκε τα παιδιά αυτά και είπε το ναι στο αίτημα τους γι’ αυτή την διοργάνωση.

Μπράβο και στον Δήμαρχο που παρευρέθηκε στους τελικούς και τις απονομές, μπράβο και σε όλους τους νικητές και ιδιαίτερα στα παιδιά από την Ρουμανία κι΄ας στάθηκαν λίγο τυχεροί!

ο φούρπΟς…