Αρχική Φούρπος Ολυμπιακός, Καραβίδας, Φρέντυ και Ζιοάο

Ολυμπιακός, Καραβίδας, Φρέντυ και Ζιοάο

Ποιά η σχέση των Ολυμπιακού, Καραβίδα, Φρέντυ και Ζιοάο; Σχέση μπορεί να βρει κανείς, τουλάχιστον στην τριπλέτα των, Ολυμπιακου, Ζιοάο και Καραβίδα. Αυτοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Το ερώτημα μας ωστόσο έχει να κάνει με την τετράδα. Ποιά είναι η σχέση τους και πως αυτή επηρεάζει και την ΑΕΛ.

Για όσους ξέρουν και όσους γνωρίζουν, ο Καραβίδας, μέχρι πρότινος καλός φίλος του Πάμπου Χριστοδούλου, νυν μάνατζερ έστω και χωρίς άδεια, τα τσόυγκρισε με τον πρώην πλέον καλό του φίλο. Κάποιοι λένε ότι αυτό έχει να κάνει με τις διαφορές του Κύπριου τεχνικού με τον Ολυμπιακό, αλλά και με το ότι  οι φετινές του αγορές έγιναν direct και όχι μέσω αυτού.

Αυτή λοιπόν την στιγμή, υπάρχει ένας “ακήρυχτος” πόλεμος, γιατί έχει από ότι φαίνεται ξεσπάσει πόλεμος, ανάμεσα σε Πάμπο, Καραβίδα, ο Ολυμπιακός πάντα καραδοκεί και παρεμβαίνει και η ΑΕΛ στο βάθος αναγκαστικά επεμβαίνει. Και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτού του πολέμου, είναι οι παράπλευρες απώλειες για την Λεμεσιανή ομάδα.

Ο μεγαλομάνατζερ και μη αδειούχος, έχει καταφέρει να πάρει ετσιθελικά τον Φρέντυ από την ΑΕΛ όπου λατρεύτηκε στην Ομόνοια, δημιουργώντας κάποια αναστάτωση λίγο πριν το νέο πρωτάθλημα, ενώ έχει ακόμη καταφέρει να φράξει και την απόκτηση του Ζιοάο Πάολο, τον οποίο προτίμησε να δώσει στον αιώνιο αντίπαλο και παρά την επιθυμία του παίκτη.

Πλέον στην ΑΕΛ, σκέφτονται και τα προηγούμενα που είχαν και έχουν με τον εν λόγω μεγαλομάνατζερ, κανείς δεν ξέχασε ακόμη τον τελικό με την Πέγεια και πλέον η πιθανότητα συνεργασίας του στο μέλλον με την Λεμεσιανή ομάδα, φαντάζει πλέον απίθανη. Φυσικά ο μεγαλομάνατζερ τους έχει ακόμη, τους τρείς-τέσσερεις παίκτες στην γαλαζοκίτρινη ομάδα. 

φούρπΟς…