Αρχική Τεχνολογία Ούτε iPhone 6c, ούτε iPhone 7c! Έρχεται το νέο iPhone 5se!

Ούτε iPhone 6c, ούτε iPhone 7c! Έρχεται το νέο iPhone 5se!

To iPhone 5se θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο και θα έχει οθόνη 4 ιντσών.

H φωτογραφία φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες του Μαρκ Γκούρμαν περί συνέχισης του σχεδιασμού του iPhone 5S καθώς το μόνο που ουσιαστικά παραμένει ίδιο είναι οι διαστάσεις της συσκευής.

image

Σύμφωνα με την φωτογραφία, που παρουσιάζει την υποτιθέμενη νέα συσκευή της Apple δίπλα σε ένα iPhone 5, τυπικά έχουμε να κάνουμε με ένα “mini iPhone 6”.

Η συσκευή που παρουσιάζεται στα δεξιά της φωτογραφίας (iPhone 5se aka iPhone 6c), διατηρεί τις διαστάσεις του iPhone 5S, ωστόσο διαφοροποιείται στις στρογγυλεμένες/κυρτές γωνίες της οθόνης που πλέον αγκαλιάζουν το σώμα της συσκευής.

Επιπλέον, τα κουμπιά έντασης ακολουθούν το μακρόστενο σχεδιασμό των κουμπιών του iPhone 6/s ενώ και το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης έχει μεταφερθεί στην αριστερή πλευρά της συσκευής, όπως στο iPhone 6/s. Τέλος, και η εμπρόσθια Facetime κάμερα έχει μεταφερθεί από το κέντρο της οθόνης, προς τα αριστερά όπως και στο iPhone 6/s.

Τι αναμένεται να διαθέτει το iPhone 5se:

Στρογγυλεμένες γωνίες οθόνης, όπως στο iPhone 6/sΟπίσθια κάμερα 8 megapixel και εμπρόσθια κάμερα 1.2 megapixel, όπως στο iPhone 6Υποστήριξη για μεγαλύτερες πανοραμικές φωτογραφίες και autofocus στην καταγραφή βίντεοΒαρόμετροNFC chip για χρήση Apple PayΕπεξεργαστή A8 και συνεπεξεργαστή κίνησης M8, όπως του iPhone 6Bluetooth 4.2, VoLTE και 802.11ac WiFi chip όπως του iPhone 6sΥποστήριξη λειτουργίας Live Photos

Διαθέσιμα χρώματα: Silver, Space Gray, Gold & Rose Gold, όπως του iPhone 6sΌσο για την κυκλοφορία του αναμένεται κάπου μέσα στον Μάρτιο με τιμή στα 449 δολάρια περίπου.

ΠΗΓΗ:news.gr…