Αρχική Φούρπος Ο Πρόεδρος, το Μαρί και η Λεμεσός

Ο Πρόεδρος, το Μαρί και η Λεμεσός

Είναι πλέον γνωστή η δήλωση του προέδρου σχετικά με το Μαρί, ότι τάχατες δεν γνώριζε που είναι, μια έιδηση την οποία είδαμε ποικιλοτρόπως ανηρτημένη στα διάφορα Μ.Μ.Ε και για την οποία έχουμε κι΄εμείς τις διαφορετικές μας απόψεις. Ωστόσο στην συγκεκριμένη στήλη δεν είναι αυτό που μας απασχολεί.

Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι ο πρόεδρος, δεν γνωρίζει που είναι η Λεμεσός. Και η δική μας αναφορά δεν είναι για την Δημήτρη Χριστόφια, αλλά για κάποιον άλλον πρόεδρο, ο οποίος πρόσφατα έχει επανεκλεγεί. Και φυσικά αναφερόμαστε στον αγαπητό μας πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας, τον κύριο Χρυσοστόμου.

Ο οποίος κύριος Χρυσοστόμου, όπως και οι δυο προκάτοχοι του, κύριοι Κληρίδης και Τσαήλης, δεν γνώριζαν επίσης που βρίσκεται η Λεμεσός. Είναι αξέχαστη η απορία του τότε προέδρου της ΚΟΚ, κύριου Κληρίδη, για το αν υπήρχε καλαθοσφαιρικό γήπεδο στην πόλη.

Ως εκ τούτου το ότι ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν γνωρίζει για την παρουσία των δυο καλύτερων Κυπρίων καλαθοσφαιριστών, είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Πως θέλατε να γνωρίζει ότι υπάρχουν οι Κουνούνης και Παλάλας και θέλατε να τους καλέσει και στην εθνική. Από την στιγμή που δεν ξέρει που είναι η Λεμεσός.

Μπορεί λοιπόν να είμαι φούρπος, αλλά δεν είμαι και παλαβός.

Ο φούρπΟς …