Αρχική Τελευταία Νέα “Στολίδι και με Γαλάζια Σημαία η Ακτή Ολυμπίων, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού”

“Στολίδι και με Γαλάζια Σημαία η Ακτή Ολυμπίων, αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού”

Η πρόσφατη βράβευση της Ακτής Ολυμπίων με τη “Γαλάζια Σημαία” αποδεικνύει την “καθαρή δέσμευση” του Δήμου Λεμεσού για τη διατήρηση της ως μια παραλία ψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και σημείο προσέλκυσης ντόπιων και τουριστών.

Αυτό αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος επισημαίνει ότι, μετά την ανάπλαση της Ακτής Ολυμπίων, η τιμητική αυτή διάκριση έρχεται να ολοκληρώσει το όραμα του Δήμου για μια οργανωμένη παραλία – στολίδι και σημείο αναφοράς της πόλης.

Ο Δήμος υπενθυμίζει πως η Γαλάζια Σημαία είναι ένα διεθνές περιβαλλοντικό πρόγραμμα, σύμβολο υψηλής ποιότητας για παραλίες και μαρίνες και τα κριτήρια του προγράμματος περιλαμβάνουν τα καθαρά νερά κολύμβησης, την καθαριότητα των χώρων υγιεινής στις παραλίες, την ασφάλεια στις παραλίες, την ανακύκλωση και διοργάνωση περιβαλλοντικών εκδηλώσεων των Δήμων και Κοινοτήτων που συμμετέχουν.

“Η πιο πάνω τιμητική διάκριση αποδεικνύει την καθαρή δέσμευση του Δήμου για την διατήρηση της Ακτής Ολυμπίων ως μια παραλία ψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και σημείο προσέλευσης ντόπιων και τουριστών”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ…