Αρχική Εκδηλώσεις Διεξάγεται 10-12 Μαρτίου, το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών-Καθηγητών για Θετικές Επιστήμες

Διεξάγεται 10-12 Μαρτίου, το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών-Καθηγητών για Θετικές Επιστήμες

Πραγματοποιείται από τις 10-12 Μαρτίου 2017, στην Λάρνακα, το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών – Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες.

To 6o Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών – Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες, σύμφωνα με ανακοίνωση, συνδιοργανώνεται από Λανίτειο Λύκειο, Λύκειο Απ. Πέτρου και Παύλου, Λύκειο Αγ. Ιωάννη, Λύκειο Αγ. Νικολάου, Λύκειο Πολεμιδίων, Λύκειο Αγ. Σπυρίδωνα  κάτω Πολεμίδια,  Περιφερειακό Λύκειο Αποστόλου Λουκά Κολοσσίου ,  Λύκειο Αγ. Φυλάξεως,  Λύκειο Λινόπετρας, Γυμνάσιο Πολεμιδίων, Α΄Τεχνική Σχολή Λεμεσού, Πάφου,  Α΄ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου, Λύκειο  Αγ. Νεοφύτου Πάφου, Τεχνική Σχολή Πάφου,Λύκειο Αρχαγγέλου Απ. Μαρκος , Λύκειο Δασούπολης,  Γυμνάσιο Κατω Πυργου Τυλληρίας, Γυμνάσιο Κιτίου.

Το υπουργείο  Παιδείας πληροφορεί τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Μέσης και Μέσης Τεχνικής  ότι έχει προκηρυχθεί το 6ο Παγκύπριο Συνέδριο Μαθητών – Καθηγητών για τις Θετικές Επιστήμες, το οποίο θα διεξαχθεί από το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Μαρτίου 2017, μέχρι την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Lordos Beach Hotel στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καθηγητές/τριες και μαθητές/τριες που ενδιαφέρονται για το Συνέδριο μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.pasythe.org.cy.

 Τονίζεται εμφαντικά ότι οι μαθητές/τριες που προτίθενται να μεταβούν στη Λάρνακα για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο πρέπει να συνοδεύονται από καθηγητή/ες. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να προσκομίσουν στο Σχολείο τους τη γραπτή συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα τους.