Αρχική Τεχνολογία Έτοιμο για προβολή το Samsung Galaxy S8

Έτοιμο για προβολή το Samsung Galaxy S8

Οι φαν του κορεάτικου κολοσσού της τηλεφωνίας θα μπροούν να απολαύσουν την νέα συσκευή Samsung Galaxy S8 μέσα Μαρτίου.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο, το Samsung Galaxy S8 θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, ενώ το Samsung Galaxy S8 Plus θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία συνολικής χωρητικότητας 3500 mAh. Στην πρώτη περίπτωση η διαγώνιος της οθόνης θα είναι 5,7 ίντσες, ενώ στη δεύτερη η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,2 ιντσών. Οι πρώτες πληροφορίες που είχαν δει το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας έκαναν λόγο για χωρητικότητες 3250 και 3750 mAh αντίστοιχα.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν ανησυχία για το εάν είναι πιθανό να συμβούν περιστατικά παρόμοια με εκείνα στο Galaxy Note 7, λόγω του ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μπαταριών του επερχόμενου Galaxy S8 μοιάζουν με εκείνα του Note 7, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Samsung έχει λάβει μια σειρά από αυστηρά μέτρα ελέγχου προκειμένου να μην επαναληφθούν περιστατικά όπως αυτά της ανάφλεξης της μπαταρίας του Galaxy Note 7.

To Samsung Galaxy S8 και το S8 Plus θα εμφανιστούν, σύμφωνα με το GSM Arena, σε ξεχωριστό event που προετοιμάζει η κορεάτικη εταιρεία για τις 29 Μαρτίου και όχι στο πλαίσιο του Mobile World Congress της Βαρκελώνης.