Αρχική Τελευταία Νέα Έρχεται το Φεστιβάλ Μπίρας

Έρχεται το Φεστιβάλ Μπίρας

Σε μια πανδαισία μουσικής αξέχαστης εμπειρίας και άφθονης μπίρας θα βρεθεί από αυτό το Σαββατοκύριακο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη η Λεμεσός. Η ευκαιρία δίνεται μέσα από το Φεστιβάλ Μπίρας Medfest Limassol Beer Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως 10 Ιουλίου στην περιοχή του χώρου στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας. To φεστιβάλ διοργανώνει η Εταιρεία Display Art PLC, σε συνεργασία με τον Δήμο Γερμασόγειας με στόχο να καταστεί θεσμός και σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό. Το φεστιβάλ έχει τεθεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Δήμου Γερμασόγειας, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 25χρονα του.

Mιλώντας χθες σε διάσκεψη Τύπου ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Display Art PLC, Σάββας Νικολάου, ανέφερε ότι βασικός στόχος του φεστιβάλ είναι η διεθνοποίηση του Medfest Limassol Beer Festival, και η προσέλκυση ξένων τουριστών που πέρα από την παραδοσιακή φιλοξενία, τη θάλασσα και τον ήλιο, θα έχουν ακόμη ένα πρόσθετο κίνητρο να επισκεφθούν την Κύπρο. Με σύνθημα η διασκέδαση στη Λεμεσό συνεχίζεται, «ετοιμαστείτε για πέντε βράδια αξέχαστης εμπειρίας και άφθονης μπίρας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολάου, ο κάθε επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια τεράστια ποικιλία μπίρας με περισσότερες από 100 ετικέτες μπίρας σε χαμηλές τιμές.

Στον χώρο θα λειτουργήσουν τριάντα και πλέον περίπτερα παραγωγών και διανομέων εισαγόμενων και τοπικών μπιρών, ενώ οι επισκέπτες ντόπιοι και ξένοι θα μπορούν να απολαύσουν διάφορα φαγητά για όλα τα γούστα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης του ποταμού Γερμασόγειας χωρητικότητας μέχρι 10 χιλιάδων επισκεπτών.
 
Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα όλων των μουσικών ακουσμάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που θα παρουσιαστούν, είναι ο Στέλιος Ρόκκος, οι Locomondo, ο Δημήτρης Μπάσης με τον Κώστα Καραφώτη σε ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, ο Πέτρος Ιακωβίδης, οι Stavento και οι Fuse με αφιέρωμα στη ροκ μουσική με τραγούδια των Metallica, Aerosmith, Bon Jovi, U2, Queen, Led Zeppelin και πολλών άλλων οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και όλα τα μουσικά γούστα. Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι €8,00 με ένα ποτό δωρεάν ενώ για παιδιά ηλικίας μέχρι 12 χρονών (απαραίτητη συνοδεία από γονείς) η είσοδος θα είναι δωρεάν.

philenews.com