Αρχική Τελευταία Νέα Έτοιμος να συνδράμει για την ηλεκτροδότηση ναυαγοσωστικών πύργων ο Δήμος Λεμεσού

Έτοιμος να συνδράμει για την ηλεκτροδότηση ναυαγοσωστικών πύργων ο Δήμος Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού με ανακοίνωση του ξεκαθαρίζει για τους ναυαγοσωστικούς πύργους έπειτα από καταγγελία ναυαγοσωστών περί προβλημάτων ηλεκτροδότησης σε αυτούς, ενώ δηλώνει έτοιμος να συνδράμει για την ηλεκτροδότηση τους.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Λεμεσού βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των ναυαγοσωστών μας, αναγνωρίζοντας τον σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζουν για την ασφάλεια όλων στη θάλασσα και τις παραλίες μας.

Σε σχέση με την καταγγελία ναυαγοσωστών περί προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση πύργων εντός των δημοτικών του ορίων, ο Δήμος Λεμεσού επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Οι πύργοι που εντάσσονται στη δικαιοδοσία του Δήμου Λεμεσού ηλεκτροδοτούνται μέσω φωτοβολταϊκών συστημάτων, η εγκατάσταση των οποίων έγινε κατά την ανέγερση τους, για την οποία είχε την ευθύνη το Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του Εθνικού Σχεδίου Ασφάλειας Παραλιών «ΣΑΛΑΜΙΣ».

Παρά το γεγονός ότι οι πύργοι στους οποίους εντοπίζονται προβλήματα δεν ανεγέρθηκαν από το Δήμο και παρά το ότι δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί επισήμως σε σχέση με τις ανάγκες ηλεκτροδότησης, ο Δήμος Λεμεσού είναι πρόθυμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο προς επίλυση του ζητήματος που προκύπτει.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει ετοιμότητα να συνδράμει στις διαδικασίες για εγκατάσταση ηλεκτρικού ρεύματος, νοουμένου ότι υπάρχουν οι απαιτούμενες πρόνοιες και υποδομές στους πύργους.

Προηγούμενο άρθροΝα γιατί δεν πρέπει να ρουφάτε την κοιλιά σας για να φαίνεστε πιο λεπτοί
Επόμενο άρθροΤάφος της Ύστερης Εποχής του Χαλκού βρέθηκε στη Λεμεσό