Αρχική Τελευταία Νέα Για ακόμη μια μέρα στην κατάψυξη – Έντονη ομίχλη

Για ακόμη μια μέρα στην κατάψυξη – Έντονη ομίχλη

Αναλυτικά το δελτίο καιρού
 
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ από το Σάββατο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.
 
Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 58 εκατοστά.
 
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Τοπικά θα παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Τοπικά, στα ορεινά και τα ημιορεινά θα υπάρχει παροδικά ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα νοτιοδυτικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα νοτιοανατολικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος, με πιθανότητα τοπικών ελαφρών βροχών και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης. Σταδιακά όμως θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Αρχικά θα παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση και ενδεχομένως, στα ορεινά και τα ημιορεινά, παροδικά ομίχλη, που σταδιακά θα διαλυθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια και ορεινά, παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται παγετός.
 
Ο καιρός μέχρι την Δευτέρα
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ σε υπήνεμες περιοχές, του εσωτερικού, των ορεινών και των δυτικών παραλίων, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα νοτιοδυτικά, το απόγευμα, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα δυτικά  παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Νωρίς το πρωί θα υπάρχει παγετός, στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά.
 
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Το βράδυ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, εκτός από τα δυτικά παράλια, που θα κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά ή και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, εκτός από τα δυτικά παράλια, που θα κυμαίνεται γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.  
Προηγούμενο άρθροΠοινή φυλάκισης και στέρηση άδειας οδηγού επιβλήθηκε στον 43χρονο που οδηγούσε φορτηγό με τα πόδια
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι καινοτομίες του Λεμεσιανού Καρναβαλιού – Νέο ρεκόρ συμμετοχών