Αρχική Διεθνή Γιώργος Μαζωνάκης: Η αντίδραση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε...

Γιώργος Μαζωνάκης: Η αντίδραση της αδερφής του στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος της

Την απάντηση της Βάσως Μαζωνάκη στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εις βάρος της ο αδερφός της, Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα δύο αδέρφια που ήταν κάποτε αχώριστα, βρίσκονται σε διαμάχη το τελευταίο διάστημα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη η «μείζονα αντιδικία» με την αδελφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, αφορά «στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Κατά την ανακοίνωση, μάλιστα, την Τετάρτη, «έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Το θέμα σχολιάστηκε από την εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μιλά με τις δύο πλευρές και να αποκαλύπτει τι έχουν σκοπό να κάνουν από εδώ και στο εξής.

«Αυτή τη στιγμή, η πρόθεση και του Γιώργου και του ίδιου του κυρίου Μαντά είναι να μην τροφοδοτήσουν περαιτέρω την όποια δημοσιότητα για αυτή την υπόθεση. Δεν είναι πρόθεση του Γιώργου να ξεκατινιαστεί με την αδερφή του, ούτε στις δικαστικές αίθουσες, ούτε στα τηλεοπτικά πάνελ. Τους ενδιαφέρει να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, να μην φτάσουν στα δικαστήρια», είπε η παρουοσιάστρια.

Στη συνέχεια, παρουσίασε την πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, καθώς ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο της. «Η πλευρά της Βάσως Μαζωνάκη, μέσω του δικηγόρου της, Θεολόγου Ζησίμου, λέει ότι είναι εν αναμονή. Κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, θα εκδικαστούν και από εκεί και πέρα, θα χαράξουν την όποια υπερασπιστική γραμμή. Δεν είναι όμως και αυτοί διατεθειμένοι κατευθείαν να σηκώσουν το γάντι. Δεν λένε ούτε κάτι υπέρ, ούτε εναντίον, είναι σε στάση αναμονής», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr