Αρχική ΤΕΠΑΚ Καρναβάλι με Google θα κάνουν στο ΤΕΠΑΚ, η εταιρεία επιστρέφει στη Λεμεσό...

Καρναβάλι με Google θα κάνουν στο ΤΕΠΑΚ, η εταιρεία επιστρέφει στη Λεμεσό για τον διαγωνισμό Hash Code

Η Google επιστρέφει στο ΤΕΠΑΚ τον Φεβρουάριο του 2017 φέρνοντας στην Κύπρο τον διεθνή διαγωνισμό Hash Code, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό. Η εκδήλωση που θα αφορά την Α’ φάση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα του καρναβαλιού και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου.

Τι είναι το Hash Code:Eίναι ένας διαγωνισμός προγραμματισμού, που διοργανώνεται από την Google για φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου. Σε αυτόν συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Για τη συγκρότηση των ομάδων απαιτείται η συμμετοχή 2 — 4  ατόμων, ηλικίας 18 ετών και άνω. Αφού διαλέξεις την ομάδα σου και τη γλώσσα προγραμματισμού, η Google διαλέγει ένα πραγματικό πρόβλημα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Β΄ΦΑΣΗ:Στη Β’ φάση, στην οποία προκρίνονται αυτοί των οποίων η δουλειά έχει αξιολογηθεί ως επαρκής από την ομάδα κριτών της Google, οι διαγωνιζόμενοι θα φιλοξενηθούν στην έδρα της Google στο Παρίσι την 1η Απριλίου 2017. Από αυτή την τελική φάση του διαγωνισμού θα ξεχωρίσουν οι 3 καλύτερες ομάδες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μία τσάντα με δώρα από την Google.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ….