Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: 43χρονος χτυπούσε με σφυρί την πόρτα του γείτονα και της έβαλε...

Λεμεσός: 43χρονος χτυπούσε με σφυρί την πόρτα του γείτονα και της έβαλε φωτιά!

Χειροπέδες σε 43χρονο πέρασε η Αστυνομία, ο οποίος ομολόγησε ότι έβαζε φωτιά στην εξώπορτα 34χρονου γείτονά του, διότι, όπως ισχυρίζεται, ο δεύτερος προκαλούσε ενόχληση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος κατήγγειλε ότι τις τελευταίες ημέρες εντόπισε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μαύρα σημάδια στην ξύλινη εξώπορτα του σπιτιού του, που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό.

Γύρω στη 1 σήμερα τα ξημερώματα, ο παραπονούμενος ενημέρωσε την Αστυνομία ότι άγνωστος χτυπούσε με δύναμη την πόρτα του διαμερίσματός του. Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στον χώρο τον 43χρονο ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος διαμένει στον 2ο όροφο.

Από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του υπόπτου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 10,5 γραμμαρίων και ένα σφυρί, με το οποίο, όπως ομολόγησε, χτυπούσε την πόρτα του παραπονούμενου, προκαλώντας της ζημιές.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έβαλε φωτιά στην πόρτα. Οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης.

Πηγή: Alphanews.live