Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Μπήκαν σε σπίτι και έστειλαν 56χρονο στο νοσοκομείο

Λεμεσός: Μπήκαν σε σπίτι και έστειλαν 56χρονο στο νοσοκομείο

Στη σύλληψη 52χρονου κατοίκου Λεμεσού προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση   διάρρηξης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Από την επίθεση τραυματίστηκε 56χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο 56χρονος, γύρω στη 1:00 π.μ. χθες, ενώ κοιμόταν στην οικία του, στη Λεμεσό, τρείς άνδρες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, διέρρηξαν και εισήλθαν στην οικία του. Ακολούθως οι φερόμενοι δράστες άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός του, προκάλεσαν και διάφορες ζημιές στην οικία του παραπονούμενου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κατάγματα στη μύτη και το θώρακα, αιμορραγία στο αριστερό μάτι και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 52χρονου κατοίκου Λεμεσού, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα και συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.