Αρχική Πρόταση Ανεβήκαμε στην κορυφή του Limassol Del Mar… και η θέα είναι εκπληκτική!...

Ανεβήκαμε στην κορυφή του Limassol Del Mar… και η θέα είναι εκπληκτική! (Φωτορεπορτάζ)

Η φράση “Room with a view” αποκτά άλλο νόημα όταν η θέα που βλέπεις φτάνει από το Ακρωτήρι μέχρι το λιμανάκι του Saint Raphael…

 

DelMarView 2Θέα όσο φτάνει το μάτι σου! Από το απόλυτο γαλάζιο της Μεσογείου μέχρι τους λόφους της Λεμεσού, καθώς και όλη την ακτογραμμή μπορεί να δει κανείς από τα 65 μέτρα του Limassol Del Mar.

DelMarView 1

Σκαρφαλώσαμε λοιπόν στα 65 μέτρα και στον 16ο όροφο του Limassol Del Mar, στο ψηλότερο μέχρι στιγμής σημείο του κτηρίου και με πάσα ειλικρίνεια η θέα είναι εκπληκτική όπως θα δείτε και στο φωτορεπορταζ που ακολουθεί. 

DelMarView 3

Εκεί ψηλά στην κορυφή, συναντήσαμε την Ελευθερία Βοσκαρίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Limassol Del Mar η οποία μας μίλησε για την εξέλιξη του έργου.

DelMarView 5

“Θεωρώ ότι η στιγμή αυτή θα μας μείνει στο μυαλό. Και σε σένα σαν επισκέπτη, αλλά και σε μένα την ίδια αφού είμαι σε αυτό το έργο τα τελευταία τρία χρόνια, όταν ακόμα οι εκσκαφές ξεκινούσαν για να γίνουν τα πρώτα θεμέλια. Και σήμερα βρισκόμαστε στον 16ο όροφο του κτηρίου Α&Β και απολαμβάνουμε τη θέα. Ενώ στις επόμενες μέρες το κτήριο αυτό θα φτάσει στο απόλυτο ύψος του, τα 75 μέτρα. Είναι πάντα πολύ συναρπαστικό να παρακολουθείς ένα έργο στην εξέλιξή του και να αλλάζει το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

DelMarView 6

Το Limassol Del Mar είναι έργο ορόσημο, που σημείωσε επιτυχία από την πρώτη στιγμή του λανσαρίσματός του με ρεκόρ πωλήσεων της πρώτης φάσης σε λιγότερο από 10 μήνες εξασφαλίζοντας την επένδυση για την ανέγερσή του ενώ συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία φτάνοντας σήμερα στο 80%  των πωλήσεων και στις δύο φάσεις.

DelMarView 7

Παράλληλα, η συνεργασία μας με τον οίκο Gianfranco Ferré Home για τα διαμερίσματα του Signature Collection, μοναδική στο είδος της αφού κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, θεωρώ ότι έβαλε ψηλά τον πήχη στο τομέα του branding αλλά και στην αναβάθμιση του προϊόντος σε σχέση με την αγορά.

DelMarView 8

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το κλίμα παραμένει θετικό στις πωλήσεις αφού το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πωλήσεις και κρατήσεις. Σίγουρα η φάση που βρίσκεται το έργο και η ευκαιρία που έχει ο πελάτης να δει τη πραγματική θέα ή να επισκεφθεί το εκθεσιακό διαμέρισμά, σε συνδυασμό με τα περιορισμένα διαμερίσματα που έχουν απομείνει προς πώληση, είναι αναμφίβολα πλεονέκτημά και επιπλέον κίνητρο για να επενδύσει στο Limassol Del Mar.”

Απολαύστε το υπόλοιπο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ:

DelMarView 9

DelMarView 10

DelMarView 11

DelMarView 12

DelMarView 13

DelMarView 14

DelMarView 16

DelMarView 17

DelMarView 18

DelMarView 19

DelMarView 20

DelMarView 21