Αρχική Πρόταση Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η 2η πιο Instagrammable μαρίνα της Ευρώπης!

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι η 2η πιο Instagrammable μαρίνα της Ευρώπης!

Αν μπορούσε κανείς να περιγράψει την Κύπρο με δύο λέξεις θα ήταν ήλιος και θάλασσα! 

Χαρακτηριστικά που εκπροσωπεί επάξια και η δική μας Μαρίνα.

Η Μαρίνα Λεμεσού.

Έρευνα που διεξήχθη από την ευρωπαϊκή ομάδα ναύλωσης Catamaran Charter Croatia, καθόρισε τις πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκές μαρίνες στο Instagram με βάση τον καλό καιρό που διαθέτουν τον χειμώνα και ανέλυσε των αριθμό των#hashtag που έχει η καθεμία ανά ανάρτηση.
Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λεμεσού κέρδισε την δεύτερη θέση, αφού διαθέτει 76.803 αναρτήσεις στο Instagram με το hashtag #LimassolMarina, καθώς έχει το προνόμιο του καλού καιρού ολόχρονα.
Άλλωστε, η μέση θερμοκρασία για τους χειμερινού μήνες είναι στους 14 βαθμούς. Θερμοκρασία που ζηλεύουν όσοι ζουν σε παγωμένα μέρη της Ευρώπης.
Ωστόσο η Μαρίνα Λεμεσού, φιλοξενεί ολόχρονα έως και 650 γιοτ, προσφέροντας στους επισκέπτες και ιδιοκτήτες ένα μεγάλο αριθμό αναβαθμισμένων υπηρεσιών.
Πρώτη θέση στην έρευνα, έχει η Μαρίνα του Porto Montenegro με τον μεγαλύτερο αριθμό #hashtag στο Instagram, καθιστώντας την ως την πιο Instagrammable.
Το hashtag #PortoMontenegro έχει 173.309 δημοσιεύσεις στην πλατφόρμα, καθώς βρίσκεται στην όμορφη, πόλη του Κότορ, η οποία έχει μέση χειμερινή θερμοκρασία 9 βαθμούς.
Η τρίτη πιο δημοφιλής μαρίνα του Instagram είναι το Club Náutico de Porto Cristo, που βρίσκεται στην ήσυχη ισπανική πόλη Porto Cristo, ακριβώς κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Μαγιόρκα. Έχει μέση χειμερινή θερμοκρασία 9 βαθμούς.