Αρχική Τελευταία Νέα Μάθετε που θα σταθμεύετε στην Λεμεσό κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού

Μάθετε που θα σταθμεύετε στην Λεμεσό κατά την διάρκεια του Καρναβαλιού

Ο Δήμος Λεμεσού μέσα στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2023 κάνει έκκληση στους οδηγούς όπως:

  1. Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 9.00π.μ – 8.00μ.μ λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, για καλύτερη διακίνηση του άρματος και της συνοδείας του  όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου , Α. Δρουσιώτη  και  Πλ. Ηρώων.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους  τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης  στο παραλιακό μέτωπο, καθώς και  άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνω  διαδρομής.

  1. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 6:00π.μ – 4:00μ.μ στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, όπως μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους υπόλοιπους  δημοτικούς χώρους στάθμευσης, τον χώρο στάθμευσης της οδού Π. Σολομωνίδη καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

  1. Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 2023 από η ώρα 6:00π.μ – 10:00μ.μ, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.