Αρχική Τελευταία Νέα Μέτρα κατά του κορωνοϊού: Βαριές «καμπάνες» σε κατάστημα, φρουταρία και υπεραγορά

Μέτρα κατά του κορωνοϊού: Βαριές «καμπάνες» σε κατάστημα, φρουταρία και υπεραγορά

Σε καταγγελίες 22 πολιτών και τριών υποστατικών, στα οποία μοιράστηκαν συνολικά πρόστιμα €16.000, προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 το πρωί σήμερα, διενεργήθηκαν συνολικά 3.351 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.682 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 3 υποστατικά και 6 πολίτες, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 166 έλεγχοι με 5 πολίτες να καταγγέλλονται, στη Λάρνακα έγιναν 537 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 82 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 541 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 120 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Επίσης, τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 185 και 38 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν ήταν όλα στη Λευκωσία.

Πρόκειται για τραπεζικό υποκατάστημα, ο υπεύθυνος του οποίου δεν διενεργούσε έλεγχο για κατοχή safe pass, ενώ στο κατάστημα εντοπίστηκε πελάτης χωρίς safe pass, με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο €8.000.

Πρόστιμο €4.000 επιβλήθηκε σε φρουταρία στην οποία δεν διενεργείτο έλεγχος safe pass, ενώ εξώδικο €4.000 επιβλήθηκε και σε υπεραγορά ο ιδιοκτήτης της οποίας εντοπίστηκε χωρίς safe pass και δεν διενεργείτο έλεγχος για safe pass.

Προηγούμενο άρθροΧειροπέδες σε 26χρονο για την κλοπή σφαιρών στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΧάνουν ύψος οι πύργοι της Λεμεσού