Αρχική Τελευταία Νέα Η Nexters «τερμάτισε» με χιλιάδες ευρώ στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού και παρέδωσε...

Η Nexters «τερμάτισε» με χιλιάδες ευρώ στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού και παρέδωσε την επιταγή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού

Με το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ ενισχύθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού από την φιλανθρωπική δράση της εταιρείας Nexters στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Η εταιρεία Nexters μια από τις πέντε μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες βίντεο παιχνιδιών για κινητά στην Ευρώπη είναι περήφανος χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού και μέσα από τη διοργάνωση συνεχίζει το μακροχρόνιο φιλανθρωπικό  της έργο. Μέσω της κοινωφελούς δράσης «You Run! We Donate», προσέφερε και κατά τη φετινή διοργάνωση 1 ευρώ για κάθε δρομέα των ατομικών διαδρομών που διέσχισε τη γραμμή του τερματισμού κατά τη διάρκεια του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Το χρηματικό ποσό ανήλθε στις 5 χιλιάδες ευρώ. Η επιταγή παραδόθηκε την Πέμπτη 11 Μάϊου 2023 σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο Λεμεσού από τον Επικεφαλής Επιχειρήσεων της Nexters κ. Κυριάκο Παφίτη στην εκπρόσωπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Χριστιάνα Τσιαμπαρτά και στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη και του Διευθυντή Ανάπτυξης Επιχειρήσεων του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού Ανδρέα Σπύρου.

«Είναι με μεγάλη χαρά που υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού που προάγει την υγεία, τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό μεταξύ άλλων. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Nexters και μέσω της κοινωφελούς δράσης «You Run! We Donate» στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λεμεσού και βοηθούμε έμπρακτά τους συνανθρώπους μας» δήλωσε ο κ. Παφίτης.

Τις ιδιαίτερες τους ευχαριστίες εξέφρασαν προς τον επικεφαλής επιχειρήσεων της Nexters Κυριάκο Παφίτη τόσο ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης όσο και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων της διοργάνωσης Ανδρέας Σπύρου εξαίροντας τη σημασία της αξιέπαινης δράσης της εταιρείας Nexters μέσα από την οποία σκορπίζονται χαμόγελα ελπίδας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού, λειτούργησε το 2011 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η λειτουργία του στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά και ενισχύεται από διάφορους φορείς της πόλης και από εθελοντικές ομάδες. Οι δικαιούχοι του κοινωνικού παντοπωλείου λαμβάνουν περίπου μια φορά το μήνα πακέτο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.