Αρχική Φούρπος Once upon a time, the QUEEN

Once upon a time, the QUEEN

Την έχουμε πεθυμήσει. Η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, είναι και η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που κέρδισε έναν Ευρωπαικό τίτλο. Και η μοναδική ομάδα που έκανε για μια πενταετία, μιαν απίστευτη Ευρωπαική πορεία. Δυο Final Four, τρια All Star Game. Αξέχαστες οι βραδυές στο Αελίτικο κλουβί.

Η Βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, είχε καταφέρει να γίνει κάποτε και Βασίλισσα στην Ευρώπη. Once Upon a time, the QUEEN. Περάσαμε καλά μαζί της. Και μαζί της πέρασε καλά όλο το Κυπριακό μπάσκετ. Ανθρώποι που τότε έγλυφαν, ανθρώποι που τότε σιουμάλιζαν και ανθρώποι που τότε καπάρτιζαν.

Κι΄όμως όλοι αυτοί οι ανθρώποι, την περίμεναν στην γωνιά. Πάντοτε. Γιατί ποτέ δεν ένοιωσαν κάτι έστω το ελάχιστο, για την ομάδα αυτή. Απλά τους άρεσε η όλη φάση και πέρασαν καλά και στις πλάτες της ομάδας αυτής. Ανέβηκαν κι΄αυτοί ψηλά μαζί της. Και σήμερα. Άρχισαν και πάλι την προπαγάνδα. Κλείδωσαν λένε τους διαιτητές.

Μα ποιούς διαιτητές; Ποιούς ανθρώπους; Αυτούς που τόσα χρόνια αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν την ομάδα αυτή, τόσο απάνθρωπα; Αυτούς κύριε πρόεδρε της ομοσπονδίας, κύριε τραπεζικέ υπάλληλε, που οι άνθρωποι της ομάδας αυτής, σε έκαναν από τραπεζίτη πρόεδρο; Και όχι μόνο στην Κύπρο γνωστό.

Φίλοι Αελίστες της καλαθόσφαιρας. Ήδη το Κυπριακό μπάσκετ έχει πτωχεύσει. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει Κυπριακό μπάσκετ χωρίς εσάς. Και ούτε το ΔΝΤ, ούτε η Τρόικα, θα σώσουν τους δημοσιογραφίσκους, τους παραγοντίσκους και όσους καπάρτιζαν και καπαρτίζουν σε κάθε παρκέ. Καλά κάνατε. Πάρτε την ομάδα σας και κάντε τους γειά.

Η ΑΕΛ δεν τους έχει ανάγκη. Αυτή έχουν ανάγκη την ΑΕΛ!

Ο φούρπΟς      …