Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Χρησιμοποιημένο το καλάσνικοφ που βρέθηκε στο γήπεδο Καρμιώτισσας (pics)

Λεμεσός: Χρησιμοποιημένο το καλάσνικοφ που βρέθηκε στο γήπεδο Καρμιώτισσας (pics)

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με τον οπλισμό και τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν χθες βράδυ στο γήπεδο Καρμιώτισσας στα Πάνω Πολεμίδια, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ.

 
Μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση τους δυο εκ των τριών υπόπτων (39, 31 και 29) που συνελήφθησαν με αποτέλεσμα να πέσουν στην φάκα τους και να φορέσουν χειροπέδες κατά τη διάρκεια του κοντραμπάντο. 

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο καθώς και σε εμπορευματοκιβώτιο, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, 11 κιλά κάνναβης, ένα πυροβόλο όπλο Καλάσνικοφ, ένα περίπου κιλό αμφεταμίνες, ποσότητα χαπιών έκσταση, περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης, 30 σφαίρες πυροβόλου όπλου, δυο πυροκροτητές και ποσότητα εκρηκτικής ύλης. 

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, όπως διαφάνηκε το καλάσνικοφ ήταν σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και ως εκ τούτου έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών ούτως ώστε να διαφανεί κατά πόσο πρόκειται για κάποιο φονικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε για οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Επίσης οι τρεις συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας είναι πολύ γνωστός στην ΥΚΑΝ αλλά δεν έχει προηγούμενες καταδίκες, δεν φαίνεται να ήταν οι μεσάζοντες των ναρκωτικών αλλά οι παραλήπτες ενώ διενεργούνται εξετάσεις για εντοπισμό τυχόν συνεργατών τους.

 

Πηγή: ReporterOnline