Αρχική Τεχνολογία Samsung: Αναφορές ότι θα λανσάρει αναδιπλούμενο smartphone το 2017

Samsung: Αναφορές ότι θα λανσάρει αναδιπλούμενο smartphone το 2017

Μία νέα αναφορά προερχόμενη από την Κορέα θέλει τη Samsung να προχωράει στο λανσάρισμα του πρώτου της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη το 2017.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας etnews.com η φουτουριστική συσκευή της κορεατικής εταιρείας θα διαθέτει οθόνη που σε κατάσταση αναδίπλωσης θα έχει διαγώνιο 5 ιντσών, ενώ σε πλήρη έκταση θα γίνεται ένα tablet 7 ιντσών.

Προηγούμενες φήμες ήθελαν την foldable συσκευή της Samsung, που αναπτύσσεται κάτω από την κωδική ονομασία Project Valley να διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 620 ή 820, ενώ η μνήμη RAM θα φτάνει στα 3GB.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές η εταιρεία θα θέσει σε πλήρη παραγωγή τις αναδιπλούμενες οθόνες τεχνολογίας OLED έως το τέλος του 2016, ώστε από το 2017 να είναι έτοιμη για την παραγωγή και διάθεση των ολοκληρωμένων συσκευών.

Οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με την ύπαρξη ενός αναδιπλούμενου κινητού που θα μετατρέπεται σε tablet δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι πιο πρόσφατες φήμες ήθελαν μάλιστα τη Samsung να λανσάρει τη συσκευή τον Ιανουάριο που μας πέρασε, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η κορεατική εταιρεία εργάζεται στο Project Valley τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, το project φέρεται να έχει λάβει χαρακτήρα προτεραιότητας για τη Samsung μετά τη συνολική επιβράδυνση της αγοράς smartphones. Άλλωστε, αναλυτές θέλουν το 2016 να είναι η χρονιά με τον πιο χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης στην ιστορία της αγοράς smartphones.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη δραστηριότητα στον τομέα των αναδιπλούμενων οθονώνέχει αναπτύξει και η LG Electronics με αποτέλεσμα εντός του 2017 να είναι και αυτή σε θέση να παρουσιάσει ανάλογες εφαρμογές. Ας μην ξεχνάμε ότι η LG έχει επιδείξει ήδη τεχνολογία οθόνης που γίνεται ρολό, δείχνοντας έτσι και την κατεύθυνση που έχουν πάρει οι δικές της έρευνες.

ΠΗΓΗ: pestaola.gr…