Αρχική Portfolio Τη διάκριση «One to Watch» έλαβε το Amber Dragon του City of...

Τη διάκριση «One to Watch» έλαβε το Amber Dragon του City of Dreams Mediterranean

Το εστιατόριο πανασιατικής κουζίνας ξεχώρισε στα βραβεία γαστρονομίας

«Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023»

 

Κύπρος, Παρασκευή 24 Νοεμβριου, 2023 Την ειδική διάκριση «One to Watch» απέσπασε το εστιατόριο πανασιατικής κουζίνας, Amber Dragon του City of Dreams Mediterranean, στο πλαίσιο των γαστρονομικών βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023».

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, το Amber Dragon κατάφερε να λάβει μία θέση στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, λίγους μόνο μήνες μετά που άνοιξε τις πόρτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω διάκριση καθιερώθηκε το 2022, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, και έχει ως στόχο να αναδεικνύει ένα καινούργιο εστιατόριο που παρουσιάζει μία καινοτόμα πρόταση, αλλά ακόμη δεν μπορεί να βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, αφού δεν έχει συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας.

Το Amber Dragon είναι εμπνευσμένο από τα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, Amber Dragon του City of Dreams Macau. Προσφέρει μια ξεχωριστή, γευστική εμπειρία, με πιάτα που συνδυάζουν κινεζικές και ιαπωνικές γεύσεις, μαγειρεμένα σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Το sushi bar του Amber Dragon επιτρέπει στον επισκέπτη να παρακολουθήσει σε ζωντανό χρόνο την προετοιμασία ιαπωνικών πιάτων, όπως sashimi, τα οποία σερβίρονται με φρέσκο wasabi. Τα πιάτα dim sum του εστιατορίου βασίζονται σε παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές μαγειρέματος, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη γαστρονομική εμπειρία.

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson, ανέφερε: «Νιώθουμε περήφανοι για την υψηλή διάκριση που μας απένειμε η έμπειρη ομάδα γευσιγνωστών του περιοδικού Αθηνόραμα, την οποία και ευχαριστούμε. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί τιμή τόσο για εμάς όσο και για ολόκληρη την ομάδα μας, που με αφοσίωση, δημιουργικότητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, εμπλουτίζει τον γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου».

Ως ένας διεθνούς εμβέλειας προορισμός ψυχαγωγίας και αναψυχής και με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου, η Melco έχει ως βασική προτεραιότητα την ενσωμάτωση μίας υψηλού επιπέδου γαστρονομικής τεχνογνωσίας και την παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους επισκέπτες του City of Dreams Mediterranean, για δημιουργία εμπειριών που θα μείνουν αξέχαστες.