Αρχική Διεθνή Βίντεο: Μέλη του Blue Horizon σπρώχνουν 36χρονο και πνίγεται

Βίντεο: Μέλη του Blue Horizon σπρώχνουν 36χρονο και πνίγεται

Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στο φως σοκαριστικό βίντεο που δείχνει το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει από τον καταπέλτη τον άνδρα.

Εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος, έδωσε η εισαγγελία Πειραιά για το συμβάν, όπου ένας 36 χρόνος βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για Κρήτη.

Το βίντεο που προκαλεί οργή δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα.

O άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης προλαβαίνει και ανεβαίνει στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου!

Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο. Η προσπάθεια του άντρα είναι μάταιη, τα δύο μεγαλόσωμα μέλη του πληρώματος καταφέρνουν και τον απωθούν στα όρια του καταπέλτη, του οποίου το μέρος που ακουμπά στον λιμενοβραχίονα είναι αναδιπλούμενο.

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του και πέφτει στη θάλασσα, στα απόνερα των κύριων μηχανών του μεγάλου επιβατηγού οχηματαγωγού που έχουν τεθεί σε λειτουργία για τον απόπλου. Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Πηγή: ΕΡΤ

Προηγούμενο άρθροΚαταχωρούνται υποθέσεις για 48 πρόσωπα σε σχέση με τα επεισόδια στη Χλώρακα και στη Λεμεσό
Επόμενο άρθροΗ ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο επιβάτη στον Πειραιά