Αρχική Από το Παρελθόν Ένας Δήμαρχος έξω καρδιά, ο πρώτος Λεμεσιανός, Ανδρέας Χρίστου, απαντάει σε όλες...

Ένας Δήμαρχος έξω καρδιά, ο πρώτος Λεμεσιανός, Ανδρέας Χρίστου, απαντάει σε όλες τις φήμες και σε όλα τα ερωτήματα των πολιτών!

image

Αγαπητέ θα σου απαντήσουμε εν συντομία.1. Δεν είναι δικιά μας η συνέντευξη αλλά αναδημοσίευση, αν την διάβαζες θα το έβλεπες.

2. Αναφέρεσε σε εμάς για θέμα κριτικής; Προφανώς δεν διαβάζεις ούτε και τι γράφουμε κάθε μέρα. Κι΄όμως με την ευκαιρία θα τοποθετηθούμε για πολλοστή φορά για το θέμα Ανδρέας Χρήστου-Δήμαρχος Λεμεσού γιατί επίσης φαίνεται να μην το έχεις ξαναδιαβάσει τις προηγούμενες εκατόν φορές που το έχουμε γράψει.-Ο Ανρέας Χρήστου έχει αλλάξει την ιστορία και την εικόνα της πόλης μας και το όνομα του θα μείνει για πάντα στην ιστορία της Λεμεσού.-Στην πρώτη πενταετία μαζί με το ΔΣ που τότε δεν έβαζε μπροστά κόμματα αλλά την πόλη μας, τροχιοδρόμησαν μια νεα Λεμεσό που την ζούμε σήμερα.-Στην δεύτερη πενταετία έχουν γίνει τεράστια λάθη και παραλείψεις. Μεγαλύτερο έγκλημα της ανάπλασης και λέμε έγκλημα εννοώντας την λέξη, η μη πεζοδρόμηση της Ανεξαρτησίας. Για το χατήρι 3 καταστηματαρχών. Για τον ίδιο λόγο η ανάπλαση έχει γίνει μισή, για το χατήρι 5 γειτόνων.-Η διαχείρηση και προστασία των έργων που έγιναν είναι τραγική. Καθημερινά βλέπουμε να πηγαίνουμε προς τα πίσω και να καταστρέφουμε ότι έχει γίνει. Και φέρει ευθύνη γι΄αυτό ο δήμαρχος.

3. Όλες αυτές οι βλακείες και κουβέντες του καφενέ περί συγγενών του δημάρχου στην εταιρεία με τα στυλλούδκια έχουν διαψευσθεί μέσα από διάφορες έρευνες ανάμεσα σε αυτές και του Γενικού Ελεγκτή. Μάλιστα μέχρι και ο ΔΗΣΥ στην τελευταία του δημοσιογραφική διάσκεψη, είχε διαψεύσει αυτό το θέμα. Το ίδιο ισχύει και με το ότι πήρε έργα του δήμου η κυρία Χρίστου. Προφανώς ούτε και γι΄αυτές τις έρευνες διάβασες. Διαφορετικά οι αναφορές σου κρίνονται κακόπιστες.

Αν διαβάσεις την ιστοσελίδα αυτή και χθες και σήμερα και αύριο, θα δεις ότι είναι ίσως η μόνη που κάνει κριτική και μάλιστα κριτική που κάποιοι χαρακτηρίζουν τάχατες κακόπιστη ή και επίμνο. Εμείς απλά την αλήθεια λέμε και την αλήθεια καταγράφουμε….