Αρχική ΑΕΛ Η συνάντηση στο ΑΜΑΘΟΥΣ, Επιχειρηματίες, Γιατροί, Λογιστές και Δικηγόροι, έτοιμοι να συνδράμουν...

Η συνάντηση στο ΑΜΑΘΟΥΣ, Επιχειρηματίες, Γιατροί, Λογιστές και Δικηγόροι, έτοιμοι να συνδράμουν οικονομικά στην ΑΕΛ

Εδώ και μερικούς μήνες είχαν προηγηθεί συναντήσεις φίλων της ΑΕΛ που θα μπορούσαν να συνδράμουν οικονομικά την προσπάθεια της εκτάστοτε διοίκησης με μια σταθερή εισφορά τους προς το σωματείο.

Όλες αυτές οι ζυμώσεις είχαν σαν στόχο να μπορέσει η ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και τα άλλα τμήματα του σωματείου της ΑΕΛ να ξαναμπούν σε τροχιά πρωταθλητισμού και να διεκδικήσουν τίτλους.

Όλες αυτές οι ζυμώσεις, οι συναντήσεις και συζητήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα την “μεγάλη” σύναξη που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο ξενοδοχείο ΑΜΑΘΟΥΣ κι΄όπου παρευρέθησαν 50 περίπου άτομα.

Πρόκειται για ανθρώπους επιχειρηματίες, λογιστές, δικηγόρους και γιατρούς στην πλειονότητα τους οι οποίοι έχουν την οικονομική ευχέρια για να “ποτίζουν” το ταμείο που θα δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.

Δηλαδή αυτό που έχει αποφασιστεί είναι η δημιουργία ενός ταμείου ξεχωριστού από το ταμείο της εταιρείας ή του σωματείου όπου όλοι αυτοί θα δίνουν κάποιες σταθερές εισφορές και οι οποίες θα πληρώνουν συγκεκριμένες ανάγκες.

Εν κατακλείδι φαίνεται ότι από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην ΑΕΛ πνέει ένας διαφορετικός αέρας, όσον αφορά το εκτόπισμα της στην κοινωνία, στο οικονομικό της μέλλον και βεβαίως όλα αυτά με αντανάκλαση στα αγωνιστικά….