Αρχική ΑΡΗΣ Ο Σταύρος Δημοσθένους νέος πρόεδρος του ΑΡΗ, κλειστοί οι Πούλπο και Λαμπρόπουλος,...

Ο Σταύρος Δημοσθένους νέος πρόεδρος του ΑΡΗ, κλειστοί οι Πούλπο και Λαμπρόπουλος, αύριο ο νέος προπονητής

Νέος πρόεδρος του ΑΡΗ Λεμεσού είναι πλέον ο Σταύρος Δημοσθένους ενώ ο προκάτοχος του Φίλιππος Συμιλλίδης παραμένει στο Συμβούλιο του Λεμεσιανού σωματείου σαν αντιπρόεδρος.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sports1”, ο νέος πρόεδρος τους ΑΡΗ μίλησε για τα προεδρικά του καθήκοντα και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας.

Για το νέο του ρόλο: “Ο κύριος Συμιλλίδης δεν ήθελε να συνεχίσει στην προεδρία, ήθελε όμως να είναι κοντά στον ΑΡΗ γι΄αυτό παραμένει σαν Αντιπρόεδρος. Απο πέρυσι το περισσότερο βάρος το είχα εγώ έτσι αποφασίσαμε να αναλάβω την προεδρία φέτος”.

Για τον στόχο του: “Την ομάδα του ΑΡΗ θα την δούμε πολύ διαφορετική φέτος σε όλα τα θέματα. Πολλοί λένε τον ΑΡΗ ομάδα-ασανσέρ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε να σταματήσει αυτός ο χαρακτηρισμός. Στόχος είναι να κρατηθεί η ομάδα στην πρώτη Κατηγορία και νομίζω θα τα καταφέρουμε”.

Για νέο προπονητή: “Υπάρχουν τρία ονόματα που θα εξετάσουμε. Το θέμα του κύριου Μαντζουράκη που έχει κυκλοφορήσει δεν το έχουμε αναφέρει πουθενά ούτε έχω συνομιλήσει με κανένα για το συγκεκριμένο άτομο. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή. Θα μείνει στο τεχνικό τημ ο Άκης Αγιομαμίτης και ο Λούης Λοϊζου. Ψάχνουμε έναν προπονητή νεαρό με πολλές φιλοδοξίες. Σήμερα το βράδυ θα συζητήσουμε για τις τρεις επιλογές και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί το όνομα”.

Για τον προγραμματισμό: “Έχω μιλήσει με τον Λαμπρόπουλο και τον αναμένουμε στην Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη και αν όλα είναι εντάξει θα ενταχθεί κι’αυτός στην ομάδα μας. Για τον προγραμματισμό  δουλεύουν 4-5 άτομα με εμπειρία σε Κυπριακά και ξένα γήπεδα. Γίνονται πολύ σωστές επιλογές χωρίς βιασύνη. Θέλω να δώσω μεγάλη βάση στου Κύπριους ποδοσφαιριστές, γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί που αδικούνται και δεν παίρνουν τον χρόνο που δικαιούνται. Το έχουμε αποδείξει από πέρυσι και θα το δείξουμε και φέτος. Έχουμε κλείσει το θέμα με τον “Πούλπο”, έναν έμπειρο και πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς και τον Μηνά Αντωνίου που θέλαμε να τον εντάξουμε στο ροστερ μας. Όταν όλα είναι έτοιμα θα ανακοινωθούν και όλα τα ονόματα της ομάδας για τη νέα σεζόν”.

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Λεμεσού καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Σταύρος Δημοσθένους

Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Σιμιλλίδης

Γενικός Γραμματέας: Τότης Παναγιώτου

Ταμίας: Γιώργος Παπαχριστοφόρου

Έφορος Ποδοσφαίρου: Μάριος Μακρίδης

Μέλος: Γιώργος Πλακούας

Μέλος: Παναγιώτης Παναγιώτου (Φαρμακοποιός)

Μέλος: Χρύσανθος Κουριέας

 …